Edina tema, ki obstaja, je neznanje ...

Medobčinsko društvo splepih in slabovidnih Murska Sobota

Način poslovanja v nadomestnih prostorih društva

Pred Vami so zelo pomembne informacije o delovanju režima v naših novih nadomestnih prostorih, ki se nahajajo v bivšem Centru za socialno delo Murska Sobota na Slovenski ulici 44 v Murski Soboti (najbližji sosed je trgovina Azija).

Ker je stavba varovana z alarmnimi napravami bodo vhodna vrata na Slovenski ulici in na zadnji strani stavbe, kjer je pomožni vhod zaklenjena. Vstop bo s predhodnim telefonskim klicem dovoljen samo članicam, članom, vašim spremljevalcem in drugim uradnim osebam.

Pri vhodu v stavbo v tem času ne bo naše table, saj ne smemo posegati v tujo lastnino. Vljudno vas prosimo, da za željene informacije pokličete našo tajnico  društva med 8.00 in 14.00 uro. Za vaš prihod na društvo, kjer bi urejali svoje potrebne zadeve se   najavite  pri tajnici društva na številko    041 892211, da vas tajnica društva spusti v stavbo. Prosimo vas, da koristite  našo mobilno številko kot do sedaj.

 

Naša stacionarna številka 02 5211042 je odjavljena.

Verjamem, da se bomo na to hitro navadili. Ko bomo na svojem bo vse spet drugače.

 

Vljudno Vas prosimo, da upoštevate navodila, da stavbo in nam dodeljene prostore ohranimo takšne kot so nam jih zaupali.

 

   Vojmir Prosen                                                                            Marjeta Grabar

 

predsednik MDSS                                                                          tajnica MDSS