Edina tema, ki obstaja, je neznanje ...

Medobčinsko društvo splepih in slabovidnih Murska Sobota

NUJNO OBVESTILO

OBVESTILO

Spoštovani,

na Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Murska Sobota (v nadaljevanju društvo) menimo, da smo dolžni prispevati svoj delež k ohranjanju delujočega zdravstvenega sistema in javnega zdravja. To pomeni odgovorno in trdno zavezo, da naredimo vse, da zaradi naših aktivnosti ne bo prišlo do novih okužb z virusom SARS-CoV 2 oziroma bolezni COVID-19, ki se  širi po Sloveniji. Potrebno je torej narediti vse, da se upočasni njegovo širjenje odnosno, da se ga prepreči. V ta namen so na podlagi razglašene epidemije  Sveta za nacionalno varnost, Ministrstva za zdravje, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport  in ostalih državnih organov sprejeli, naložili in priporočili številne ukrepe, ki jih nameravamo v čim večji možni meri uresničevati tudi na društvu.

Na društvu tako s 13. marcem 2020 pričenjamo z ukrepom preložitve vseh aktivnosti, ki so povezane z aktivnostmi oziroma dejavnostmi na društvu, do preklica. Tajnica društva bo dosegljiva na   GSM  041 892211. Prostori društva bodo v tem času zaprti.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in pomoč pri ohranjanju javnega zdravja, kakor tudi zdravja nas samih, naših bližnjih in drugih ljudi.

Priporočamo, da zelo resno poslušate in se ravnate po navodilu strokovnih služb v Sloveniji.

Srečno.

 

Marjeta Grabar                                                                              Vojmir Prosen

tajnica društva                                                                          predsednik društva