Božični koncert "Božično drevce, jaslice, spomin na srečne dneve"

Skozi prepevanje božičnih pesmi smo doživeli in pričarali božično radost vsem, kateri so nas poslušali v cerkvi sv. Kozme in Damijana v Kuzmi. Komorna pevska zbora našega društva in Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije  sta pod vodstvom zborovodkinje Valerije Šömen pripravila tradicionalni božični koncert. Pesmi so se prepevale pred, med in po maši. Kulturni program je bil obogaten s recitali.  Ob koncu svete maše je zborovodkinja Valerija predstavila društvi in se v imenu obeh zahvalila gospodu župniku Ivanu Kranjcu za gostoljubnost ter mu izročila majhno darilo pozornosti, vsem poslušalcem pa zaželela naj luč topline in miru v naših srcih ne bi nikoli ugasnila. Na koncu smo skupaj zapeli še Sveto noč in se odpravili v župnišče, kamor nas je povabil gospod Kranjec na majhno pogostitev. Na koncertu sta društvi zbirali tudi prostovoljne prispevke, ki jih bosta namenili za nakup medicinskih pripomočkov.